Bliksemschade reparaties

VIDAU electronics heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van bliksemschade aan elektronische apparatuur. Bliksemschades vragen om een andere kijk op repareren daar de schade afhankelijk is van de kracht waarmee de bliksemschade is ontstaan.

Door de jarenlange ervaring is dit een van onze specialismen geworden wat zich ook bewijst aan het vertrouwen vanuit de verzekeringsbranche.

Wij repareren indien mogelijk op componenten niveau zodat de kosten daarmee laag kunnen blijven en toestellen weer jaren mee kunnen. Voor de reparatiekosten maken wij een rekening op welke u kunt indienen bij uw verzekeringskantoor. Wanneer het toestel niet meer te herstellen is en/of de kosten te hoog worden verzorgen wij een “Total loss” verklaring.

Het is natuurlijk beter bliksemschade te voorkomen, dit kunt u doen door tijdens  een bliksembui apparatuur los te halen van de netspanning (Alleen uitzetten is niet afdoende), gebruik speciale overspannings-stekkerdozen en haal in ieder geval wanneer u op vakantie gaat alle stekkers uit het stopcontact.

  • Bliksemschade specialist
  • Lid UNETO-VNI
  • Reparatie op componentenniveau
  • 6 maanden garantie op bliksemschade reparaties

Ook wanneer u zelf twijfelt of u bliksemschade heeft kunnen wij dit vaak zien aan de schade, u kunt uw apparatuur altijd aanbieden voor een diagnose en prijsopgave.